Maja Larsdotter

Business Consultant, Centigo UK

Välkommen till Centigo, Maja Larsdotter!

2019-apr-23 10:10:27

 

Maja Larsdotter är ett nytt tillskott på Centigo. Ta chansen att lära känna Maja bättre och varför hon valde att börja på Centigo! 

Välkommen till Centigo! Hur känns det att börja här? 

Stort tack! Det känns rakt av väldigt kul. Efter en månad skulle jag sammanfatta Centigo som inkluderande, energiskt, flexibelt och framförallt ärligt. Just ärligheten har gjort att det är precis så bra här som jag förväntade mig, om inte bättre.

Vad lockade dig att börja på Centigo?

Jag har länge vetat att jag vill jobba på ett bolag där företagskulturen genomsyras av mycket energi och hög drivkraft. Där träffade Centigo helt rätt, här finns en kultur som min kollega Jesper har beskrivit riktigt bra. Jag uppskattar även det nätverksbaserade ledarskapet och fascineras varje dag hur en organisation utan chefer och hierarkier kan ha ett så närvarande och inkluderande ledarskap som Centigo har.

Har du någon hemlig talang?

Letar fortfarande efter den perfekta isbrytande talangen! Hittills har jag bara upptäckt att jag kan böja på lillfingret utan att ringfingret böjs, men det kommer man inte speciellt långt på.

Vilken typ av kunder eller uppdrag ser du fram emot att jobba i?

Jag har tidigare jobbat med kunddriven affärsutveckling inom bank och försäkring vilket är ett område jag fortfarande tycker är otroligt spännande och gärna vill jobba mer med inom fler branscher. Jag tycker det blir extra roligt när ett projekt även innefattar hållbarhet, svåra frågeställningar och är nära sammanlänkat med IT.

Något mer vi borde veta om dig?

Pratar gärna mycket om det mesta, men här är fem snabba om saker jag gillar lite extra mycket: 

  • Bästa dykupplevelse: Great Blue Hole, Belize
    Favoritfundering för stunden: Lycka och vad som driver det.
    Paradrätt just nu: Vietnamesiska vårrullar
    Bästa träningsform: Allt på Kampsportslabbet i Stockholm
    Nya favoritkonsultordet: Krispigt

Tags: Växthus_för_människor Karriär Kollektivt_ledarskap