Jesper Norling

Managementkonsult

Välkommen till Centigo, Victoria Done!

2019-nov-06 17:12:00

Ta chansen att lära känna Victoria Done, vår nya kollega, och få reda på om hon har någon hemlig talang!

Välkommen till Centigo! Hur känns det att börja här?

Det känns väldigt kul och spännande! Jag är en nyfiken person med ett brett intresseområde, vilket också syns i mina tidigare anställningar. Därför tror jag att konsultbranschen passar mig bra. Det ska också bli spännande att se hur det är att arbeta på ett företag utan chefer, och jag gillar den entreprenörsanda som Centigo har. 

Vad sysslade du med innan du kom till Centigo? 

Efter examen gick jag in i rollen som graduate trainee i en svensk koncern och fortsatte därefter att jobba med upphandlingar för koncernens bolag inom alla möjliga kategorier, lite som en intern inköpskonsult. Nu senast hade jag rollen som produktionsledare på en färdigmatsfabrik inom samma koncern, och var då ansvarig för produktionen på mina avdelningar. En röd tråd genom mina roller har varit att arbeta med människor och förändringar. 

Vad har du för utbildningsbakgrund? 

Jag har läst kemiteknik för energi och miljö med internationell inriktning tyska på KTH och läste mitt fjärde år i München. Summerat skulle man kunna säga att min utbildning handlar om storskaliga processer.

Har du någon hemlig talang? 

Jag väntar fortfarande på att jag ska upptäcka den. Det har hänt några gånger att jag trott att jag hittat den. Jag trodde att skjuta luftgevär var min hemliga talang då jag fick 49 av 50 poäng första gången jag testade på Grönans femkamp, men det visade sig året därpå att det handlade om nybörjartur...

Tags: Växthus_för_människor Karriär Nätverksbaserat_ledarskap Förändringsledning