Varför ledarskap är viktigare än digitalisering

Varför är ledarskap viktigare än digitalisering? I det här avsnittet av Centigopodden gästas vi av Johan Waller och Beata Wickbom. De är ense om att ledarskap är viktigare än digitalisering och att digitaliseringsdiskussionerna för ofta handlar om teknik snarare än om ledarskap eller affärsvärde.


Till Centigopoddens senaste avsnitt


Johan Waller är en av Centigos tre grundare. Centigo har beslutat sig för att varken ha en VD eller några chefer trots att Centigo består av nästan 300 medarbetare. I avsnittet resonerar Johan om hur avsaknaden av chefer gör Centigo mer lättrörligt.

Beata Wickbom är digital strateg och grundare av HejDigitalt. Förutom att vara entreprenör är Beata också en flitigt anlitad inspiratör och föreläsare. 

Avsnittet är inspelat under Almedalsveckan 2018. I avsnittet refererar vi till ett längre samtal på samma tema. Det samtalet kan du se på Centigos Youtubekanal.

Vår ambition är att göra Sveriges kortaste affärspodd där du som lyssnar kan få en snabb inblick i de senaste affärs- och tekniktrenderna. Du hittar Centigopodden i någon av poddapparna i din telefon eller på Acast och Itunes. Trevlig lyssning!