Lisa Lindahl

Managementkonsult

Varför ledarskap är viktigare än digitalisering

2019-jun-07 11:26:30

Samhällsdebatten kretsar alltmer kring digitalisering och nya digitala lösningar, men varför nämns så sällan det nya ledarskapet som krävs för att lyckas med digitalisering?

Organisationer som lyckas med digitalisering har ett annat ledarskap. Vad är det för ledarskap som gömmer sig i de innovativa företagen? Vad är det som gör att vissa företag lyckas om och om igen med digitalisering, medan andra febrilt letar efter den digitala innovation som ska rädda företaget? Om det nu är ledarskapet som skiljer, varför är det inte det som uppmärksammas? Hur skapas detta bolag? Och varför har Sverige fastnat i att det endast är nystartade småbolag som skapar innovationer? Vad krävs för att vi ska få innovativa, digitaliserade, större bolag? Vi vill ge dig inspiration, energi och mod att tänka nytt och våga göra nytt.

Missa inte uppföljningen från förra årets succé i Almedalen som var omåttligt populärt!  Då var det lapp på luckan och hundratals personer missade möjligheten att delta.

Eventet

  • Tid: måndag 1 juli 2019 12:00 – 13.00
  • Ämnesområden: ledarskap, digitalisering och innovation
  • Plats: Teaterskeppet, Visby Gästhamn

Kom ihåg att favoritmarkera eventet i Almedalsappen och lägga till det i din kalender.

Kom och ta lärdom av Centigos, våra inspirationstalares och varandras erfarenheter av att skapa bra ledarskap.  

Välkommen! 

Är du inte i Almedalen men vill veta mer? Kontakta Johan Waller, en av Centigos grundare, johan.waller@centigo.se

Kontakta Johan Waller

 Glöm heller inte att diskutera #businesswellness #digitalisering #ledarskap #organisationsutveckling #innovation samt att bjuda in fler som du tror kan vara intresserade av att diskutera det med oss! 

 

Tags: Digitalisering Innovation Kollektivt_ledarskap almedalen2019