Skip to content
Centigo_Konsultprogrammet-1
Arman Zaman09 nov 20171 min read

Det går fort när man har roligt!

Centigo_Konsultprogrammet.jpg”Det går fort när man har roligt” är ett talesätt som verkligen stämmer in på Konsultprogrammet. Nu när vi är inne på den sista introduktionsveckan inser jag hur otroligt mycket jag har växt, både kunskapsmässigt och på ett personligt plan.

Jag som skriver det här blogginlägget heter Arman Zaman och har börjat på Web and Productivity på Accigo, Centigos systerbolag.

Jag minns första dagen på nya jobbet. Man klädde upp sig och var smått nervös över hur väl man skulle passa in. Så fort jag satte foten på kontoret möttes jag av ett varmt välkomnande av mina nya medarbetare och blev direkt inspirerad av den genuina värmen och företagskulturen. Jag blev fascinerad över den entusiasm och glöd som fanns i varje medarbetare. Detta ledde till att nervositeten jag initialt kände snabbt övergick till ett starkt driv.

Resan under Konsultprogrammets första veckor har varit både utmanande och lärorik. Det bästa med föreläsningarna och projekten är att, förutom att jag utvecklat mina konsultmässiga kompetenser, även lärt mig att förstå mig själv bättre. Detta tror jag är en nyckelfaktor för att kunna agera och lyckas i den nätverksbaserade strukturen som vi har här.

Det finns en stark ”jag vill”-anda här som är förankrad i våra gemensamma värderingar och principer. Där är det endast ens egna ambitioner som sätter gränser för hur långt man kan komma. Den här friheten och att få möjligheten att tidigt ta ansvar är något som jag värderar väldigt högt, då jag själv får skapa och forma mina förutsättningar fast med ett fantastiskt stöd och uppmuntran från mina kollegor.

Framtiden känns ljus och full av fantastiska möjligheter, särskilt eftersom att jag vet att jag är en del av ett starkt nätverk där alla stöttar varandra i att gemensamt tackla framtidens utmaningar. Och inte bara det, vi kommer också ha väldigt kul på vägen!

 /Arman – Glädjespridaren från Täby som gillar att utmana status quo

Vill du precis som Arman bli en del av Centigos Konsultprogram? Signa upp dig och se till att få mer information när det är dags att ansöka.

 Jag vill få mer information om Konsultprogrammet

avatar

Arman Zaman

RELATERADE ARTIKLAR